OCHUCENÝ MED
Kdo ochutná, neuvěří. A hned pro další běží!
Vzali jsme náš kvalitní med, poctivé lyofilizované ovoce a kvalitní koření.
Zkoušeli jsme, ochutnávali, schvalovali i zavrhovali a to nejlepší vám teď představujeme přímo tady.
Náš domácí med z naší domoviny a kvalitní ovoce či koření - kombo pro mlsání bez výčitek!Na příchuti jsme opravdu nešetřili a tak jsou medy opravdu poctivě cítit po přísadě, se kterou se daly dohromady. Na tyto medy jsme opravdu velmi hrdí a jsme nadšení, že je můžete ochutnat s námi.
Nejprodávanější

Květový pastový med s lyofilizovanými jahodami. Bez zvýrazňovačů chuti a jiných aditiv. 100% čistě přírodní složení

Květový pastový med s lyofilizovanými malinami. Bez zvýrazňovačů chuti a jiných aditiv. 100% čistě přírodní složení

Květový pastový med a sušená levandule. Bez zvýrazňovačů chuti a jiných aditiv. 100% čistě přírodní složení

Květový pastový med s lyofilizovaným rakytníkem. Ručně sbíraný rakytník z České republiky a náš med z Vysočiny.

Pomocník v boji proti chřipce a nachlazení Vysoký podíl zázvoru 100% přírodní

Pastovaný med z Vysočiny s českými lesními borůvkami. Bez zvýrazňovačů chuti a jiných aditiv. 100% čistě přírodní složení

Náš med a kvalitní Robusta z Indie. Bez zvýrazňovačů chuti a jiných aditiv. 100% čistě přírodní složení

Květový pastový med s prémiovou skořicí. Bez zvýrazňovačů chuti a jiných aditiv. 100% čistě přírodní složení

Květový pastový med s lyofilizovanými broskvemi. Bez zvýrazňovačů chuti a jiných aditiv. 100% čistě přírodní složení

Náš pastový med a lyofilizované dračí ovoce. Nic víc. 100% přírodní, bez barviv a dochucovadel
Zveme vás k nahlédnutí do výroby ochucených medů
Odkud med je? Z Vysočiny, z Borů.
Na fotce vidíte náš včelín na jednom ze stanovišť a pohled od něj. Tento včelín "založil" naše rodinné včelařství.
Kdo je včelař? Nebo včelařka?
Hlavní slovo má u včel Ondra. Nebo Barunka?
Ondra včelaří už přes 25 let. Barunka začíná, ale už toho umí skoro stejně!
Kde ochucené medy vyrábíme?
Všechny naše dobrůtky a radůstky vyrábíme v Kozlově u Křižanova.
Našli jsme nové využití pro staré kanceláře, které mnoho let nikdo nevyužíval a budova byla nehezká a smutná.
Dali jsme jí nový kabátek zvenku i zevnitř a teď je to naše království.
Jak ochucené medy děláme?
Stočíme med od včeliček. Nalijeme ho do nerezové nádoby, ve které se několikrát za hodinu promíchá.
Tímto dostane krémovou barvu i chuť a už se mu říká pastovaný.
Do tohoto medu namícháme lyofilizované ovoce nebo koření. Med stočíme do skleniček a posíláme ho na cestu k vám.
Vše probíhá za studena, žádná chemie, jen kvalitní čistá příroda.