OCHUCENÝ MED
Kdo ochutná, neuvěří. A hned pro další běží!
Vzali jsme náš kvalitní med, poctivé lyofilizované ovoce a kvalitní koření.
Náš domácí med z naší domoviny a kvalitní ovoce či koření - kombo pro mlsání bez výčitek!
Na příchuti jsme opravdu nešetřili. Ochutnej.
Nejprodávanější
Českej med a kvalitní Robusta z Indie. Nic víc, nic míň. Bez chemických šmakulád.
Českej med, mladý BIO ječmen a citron. Nic víc, nic míň. Čistá příroda.
Českej med, modrá spirulina a citron. Nic víc, žádné chemické šmakulády.
Náš med s čokoládou AJALA. Kvalitní čokoláda oceněná na International Chocolate Awards.
Zveme vás k nahlédnutí do výroby ochucených medů
Odkud med je? Z Vysočiny, z Borů.
Na fotce vidíte náš včelín na jednom ze stanovišť a pohled od něj. Tento včelín "založil" naše rodinné včelařství.
Kdo je včelař? Nebo včelařka?
Hlavní slovo má u včel Ondra. Nebo Barunka?
Ondra včelaří už přes 25 let. Barunka začíná, ale už toho umí skoro stejně!
Kde ochucené medy vyrábíme?
Všechny naše dobrůtky a radůstky vyrábíme v Kozlově u Křižanova.
Našli jsme nové využití pro staré kanceláře, které mnoho let nikdo nevyužíval a budova byla nehezká a smutná.
Dali jsme jí nový kabátek zvenku i zevnitř a teď je to naše království.
Jak ochucené medy děláme?
Stočíme med od včeliček. Nalijeme ho do nerezové nádoby, ve které se několikrát za hodinu promíchá.
Tímto dostane krémovou barvu i chuť a už se mu říká pastovaný.
Do tohoto medu namícháme lyofilizované ovoce nebo koření. Med stočíme do skleniček a posíláme ho na cestu k vám.
Vše probíhá za studena, žádná chemie, jen kvalitní čistá příroda.