Med od včelaře z Vysočiny.
Pastování - manuální promíchávání medu, nic se do něj nepřidává, nijak se neupravuje.
Kvalitní med, který nebyl zničen vysokou teplotou.
Ke včelám...
Neexistuje univerzální recept a uvařit dokonalý jahodový džem není zase až tak jednoduché. V našem oboru je to taková malá maturita :-) Ten náš si zamilujete. Nejenom kvůli...
Meruňky chrání naše srdce, přes nastartování metabolismu až po léčbu vysokého tlaku. A jsou nízkokalorické. A náš džem je se sníženým obsahem cukru. Tak když nemáme čerstvé, je...
Borůvky nemixujeme, ve skleničce jsou jen samé celé borůvky. Na lívancích chutná famózně, ale i v jogurtu a na pečivu. Jen počítejte s tím, že budete mít modrý úsměv :-)
Jen jahody a zase jahody! A když bez cukru, tak opravdu bez cukru. Nepřidáváme ani jablečnou šťávu nebo koncentrát, rozinky, stévii nebo jiné alternativy sladidla.
Prostě jen 100% ovoce. Kouzlo všeho je v ovoci, které dozrálo na stromě. Je plné chuti, šťávy a mango je tak nádherně měkké, že vytváří nádhernou krémovitou konzistenci. Bez...
Když skončí léto a dny nám znepříjemní sychravé počasí, začíná sezóna džemů s alkoholem. Jsou "zahřívací" a někdy nám i zlepší náladu. Višeň-rum nebo višně v rumu ? :-) Vůně...