MIX OŘECHŮ V MEDU 250 G

149 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
24.7.2024
Možnosti doručení

Směs ořechů pro nerozhodné mlsouny. V jedné skleničce ochutnáte vše.

Detailní informace

Bojujeme proti přeprodeji medu
Bojujeme proti včelařům s medem z dovozu
Včely milujeme a rozumíme jim
Zajišťujeme včelám přirozený život
Věrnostní slevy pro registrované zákazníky
Věrnost oplácíme slevou
Včelí med z Vysočiny, přímo od včelaře
Včelaříme v čisté přírodě
Máme perfektní zákaznický servis
Zákaznický servis 24/7
Zkušení včelaři - nejlepší med
Rodinné včelařství s 18 lety zkušeností

Detailní popis produktu

Inu, tato směs se dle výrobce jmenuje základka a to nejen proto, že by ji mohly jíst pouze děti ze základní školy. Jde o to, že obsahuje směs základních ořechů, které téměř každý znáte. A kdo ne, ten má jedinečnou možnost je všechny ochutnat v jedné skleničce!

 


 

A jak jsem je tedy vyrobil?

"No vyrobil, to je trošku nadnesené. Taková lahůdka, jakou jsou ořechy v medu nemá speciální postup. To prostě vyberete opravdu kvalitní ořechy a zalijete je medem, který chvíli před tím nanosily naše včelky. A je to. Žádná věda a přesto tak dokonalá chuťová kombinace." včelař Ondra


 

Co od ořechů v medu očekávat?

"Moje ořechy v medu jsou zalité akátovým medem a to proto, že vydrží opravdu velmi dlouho tekutý. Krystalizace u něj začne až za dlouhou dobu a tak si svoji skleničku vychutnáte do posledního oříšku." včelař Ondra

 


 

Jak je využíváme u nás doma?

"Tak u nás doma máme ořechy v medu opravdu jako takovou "třešničku na dortu", dáváme je často na neslazenou kaši, nebo třeba na palačinky se šlehačkou, dovnitř palačinek nějakou pěkně kyselou marmeládu - třeba rybízovou a to je pak kombinace k umlsání. No a v neposlední řadě samozřejmě jen tak na lžičku, když někoho z nás honí mlsná. :-)" včelař Ondra

 


 

Opravdu zdravá sladkost pro děti. Bez bílého cukru a chemie.

Složení: Akátový med 150 g, směs ořechů v různém poměru (mandle, kešu ořechy, blanšírované arašídy, lískové ořechy, para ořechy, vlašské ořechy) 60 g

Uchovávejte v teplotě do 25 °C, ideálně v temnu. Určitě ne na přímém slunci ani v přílišné zimě (lednice).

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: