Mošt Jablko & Červená řepa 3 L
Detailní popis produktu
Ovocno-zeleninová šťáva - jablečná a z červené řepy
Odrůdová skladba ovoce má vliv na chuť a vůni moštů.
Původ ovoce a zeleniny: Česká republika
Podíl ovocné složky: jablečná 80 %, podíl zeleninové složky: červená řepa 20 %
Složení: ovocná šťáva jablečná a zeleninová šťáva z červené řepy
Pasterováno. Obsahuje přirozenou dřeňovou sedlinu.
K výrobě používáme pouze čerstvé, ručně česané ovoce, nepoužíváme koncentráty. Padané ovoce nezpracováváme ani nevykupujeme.
Použití: Před použitím protřepat. Po otevření uchovejte při teplotě 7 °C. Spotřebujte do dvou týdnů po otevření. Chraňte před přímým slunečním zářením.
Průměrné výživové hodnoty ve 100 ml:
Energetická hodnota: 187 kJ/45 kcal; Tuky: 0,2 g, z toho nasycené mastné kyseliny: <0,1 g; Sacharidy: 10,3 g, z toho cukry: 10 g; Bílkoviny: 1 g; Sůl: <0 g
Baleno do Bag-in-boxu. Bag-in-box je sáček v krabici. Je to plastový vakuový obal vložený do kartonové krabice. Mošt se jednoduše dávkuje přes kohoutek na vnější straně obalu.
Ovocno-zeleninová šťáva - jablečná a z červené řepy
Odrůdová skladba ovoce má vliv na chuť a vůni moštů.
Původ ovoce a zeleniny: Česká republika
Podíl ovocné složky: jablečná 80 %, podíl zeleninové složky: červená řepa 20 %
Složení: ovocná šťáva jablečná a zeleninová šťáva z červené řepy
Pasterováno. Obsahuje přirozenou dřeňovou sedlinu.
K výrobě používáme pouze čerstvé, ručně česané ovoce, nepoužíváme koncentráty. Padané ovoce nezpracováváme ani nevykupujeme.
Použití: Před použitím protřepat. Po otevření uchovejte při teplotě 7 °C. Spotřebujte do dvou týdnů po otevření. Chraňte před přímým slunečním zářením.
Průměrné výživové hodnoty ve 100 ml:
Energetická hodnota: 187 kJ/45 kcal; Tuky: 0,2 g, z toho nasycené mastné kyseliny: <0,1 g; Sacharidy: 10,3 g, z toho cukry: 10 g; Bílkoviny: 1 g; Sůl: <0 g
Baleno do Bag-in-boxu. Bag-in-box je sáček v krabici. Je to plastový vakuový obal vložený do kartonové krabice. Mošt se jednoduše dávkuje přes kohoutek na vnější straně obalu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.