Grešík Mošt Jablko & Rakytník 3 l

Kód: 050014
159 Kč
Skladem (3-5 dní u vás)

Detailní informace

Detailní popis produktu

Ovocná šťáva jablečno-rakytníková

Odrůdová skladba ovoce má vliv na chuť a vůni moštů.
Původ ovoce: Česká republika
Podíl ovocné složky: jablečná 93 %, rakytníková 7 %
Složení: jablečno-rakytníková ovocná šťáva
Pasterováno. Obsahuje přirozenou dřeňovou sedlinu.

K výrobě používáme pouze čerstvé, ručně česané ovoce, nepoužíváme koncentráty. Padané ovoce nezpracováváme ani nevykupujeme.

Použití: Před použitím protřepat. Po otevření uchovejte při teplotě 7 °C. Spotřebujte do dvou týdnů po otevření. Chraňte před přímým slunečním zářením. Průměrné výživové hodnoty ve 100 ml:
Energetická hodnota: 179 kJ/43,5 kcal; Tuky: 0,3 g, z toho nasycené mastné kyseliny: <0,01 g; Sacharidy: 10,3 g, z toho cukry: 9,5 g; Bílkoviny: 0,5 g; Sůl: <0,01 g

Baleno do Bag-in-boxu. Bag-in-box je sáček v krabici. Je to plastový vakuový obal vložený do kartonové krabice. Mošt se jednoduše dávkuje přes kohoutek na vnější straně obalu.

Ovocná šťáva jablečno-rakytníková

Odrůdová skladba ovoce má vliv na chuť a vůni moštů.
Původ ovoce: Česká republika
Podíl ovocné složky: jablečná 93 %, rakytníková 7 %
Složení: jablečno-rakytníková ovocná šťáva
Pasterováno. Obsahuje přirozenou dřeňovou sedlinu.

K výrobě používáme pouze čerstvé, ručně česané ovoce, nepoužíváme koncentráty. Padané ovoce nezpracováváme ani nevykupujeme.

Použití: Před použitím protřepat. Po otevření uchovejte při teplotě 7 °C. Spotřebujte do dvou týdnů po otevření. Chraňte před přímým slunečním zářením.

Průměrné výživové hodnoty ve 100 ml:
Energetická hodnota: 179 kJ/43,5 kcal; Tuky: 0,3 g, z toho nasycené mastné kyseliny: <0,01 g; Sacharidy: 10,3 g, z toho cukry: 9,5 g; Bílkoviny: 0,5 g; Sůl: <0,01 g

Baleno do Bag-in-boxu. Bag-in-box je sáček v krabici. Je to plastový vakuový obal vložený do kartonové krabice. Mošt se jednoduše dávkuje přes kohoutek na vnější straně obalu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: