MEDOVINA VIŠEŇ 0,5 L

189 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
3.6.2024
Možnosti doručení

Poctivá medovina od včelaře z Vysočiny. Medovina plná višňové chuti.

Detailní informace

Bojujeme proti přeprodeji medu
Bojujeme proti včelařům s medem z dovozu
Včely milujeme a rozumíme jim
Zajišťujeme včelám přirozený život
Věrnostní slevy pro registrované zákazníky
Věrnost oplácíme slevou
Včelí med z Vysočiny, přímo od včelaře
Včelaříme v čisté přírodě
Máme perfektní zákaznický servis
Zákaznický servis 24/7
Zkušení včelaři - nejlepší med
Rodinné včelařství s 18 lety zkušeností

Detailní popis produktu

Medovina. Višňová. Pití pro dámičky i správný chlapy!

"Snad odjakživa si pamatuji, že takový svatý nápoj všech včelařů byla medovina. A nejen včelařů, pro svoji úžasnou chuť plnou medu, bylin a koření dostala medovina nejednoho smrtelníka. Problém je však ten, že málokdo dnes umí vyrobit opravdu dobrou medovinu z opravdu kvalitního medu.

Avšak medovina, kterou vám tímto představuji, je opravdový skvost. Její kvalitu poznáte už na první ochutnání. Je opravdu vyvážená a velmi dobrá, plná chutí a vůní, které má medovina obsahovat. Navíc s lahodnou višňovou příchutí. Tak se pojďte posadit, vypněte myšlenky, odsuňte starosti a přiťukněte si se mnou na zdraví." včelař Ondra

 


 

Jaká je chuť višňové medoviny?

"Chuť je taková, že prostě...to musíte ochutnat. Je plná medu, 14 druhů bylin a zralých višní. Chuť višňové medoviny je jiná, než je naše medovina ORIGINAL Z tohoto důvodu ji ocení nejvíce gurmáni toužící po novém chuťovém zážitku. Je to poctivá domácí medovina od včelaře z Vysočiny, co  víc o ní mohu říci? U nás má čestné místo na každé slavnostní události nebo jen jako zakončení dne." včelař Ondra

 


 

Jaké má složení a obsah alkoholu?

Obsahuje 13% alkoholu.

Složení: voda, med, višňový sirup, směs bylin a koření

 


 

Jak si vychutnat medovinu?

Medovina je nejlepší v zimě ohřátá a v létě příjemně vychlazená. To je na medovině kouzelné podobně jako na vínu. V létě doporučuji medovinu vychladit na takových 14 - 16 stupňů celsia. Poté se velmi příjemně pije v takový pěkný letní podvečer.

V zimě pak medovinu můžeme zahřát a ta pak na oplátku příjemně zahřeje nás. Doporučuji ohřívat pozvolna na teplotu maximálně (a to je opravdu strop) do 60 stupňů celsia. V žádném případě nesmí medovina dojít do bodu varu, zničila by se.

Podávejte ji tedy v momentě, kdy z hrnce začne lehce vycházet pára. 

 

Dobrou chuť! :-)

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: