MEDOVINA OŘECHOVÁ 0,5 L
![Bojujeme proti přeprodeji medu](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.ceskejmed.cz/user/banners/artboard6.png?651191ee)
![Včely milujeme a rozumíme jim](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.ceskejmed.cz/user/banners/artboard5.png?6511929b)
![Věrnostní slevy pro registrované zákazníky](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.ceskejmed.cz/user/banners/artboard4.png?65119347)
![Včelí med z Vysočiny, přímo od včelaře](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.ceskejmed.cz/user/banners/artboard2.png?65119154)
![Máme perfektní zákaznický servis](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.ceskejmed.cz/user/banners/artboard3.png?6511923b)
![Zkušení včelaři - nejlepší med](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.ceskejmed.cz/user/banners/artboard1.png?65119094)
Detailní popis produktu
Medovina. Ořechová. Pití pro dámičky i správný chlapy!
"Snad odjakživa si pamatuji, že takový svatý nápoj všech včelařů byla medovina. A nejen včelařů, pro svoji úžasnou chuť plnou medu, bylin a koření dostala medovina nejednoho smrtelníka. Problém je však ten, že málokdo dnes umí vyrobit opravdu dobrou medovinu z opravdu kvalitního medu.
Avšak medovina, kterou vám tímto představuji, je opravdový skvost. Její kvalitu poznáte už na první ochutnání. Je opravdu vyvážená a velmi dobrá, plná chutí a vůní, které má medovina obsahovat. Navíc s lahodnou ořechovou příchutí. Tak se pojďte posadit, vypněte myšlenky, odsuňte starosti a přiťukněte si se mnou na zdraví." včelař Ondra
Jaká je chuť mandlové medoviny?
"Chuť je taková, že prostě...to musíte ochutnat. Je plná medu, 14 druhů bylin a ořechů. Chuť ořechové medoviny je jiná, než je naše medovina ORIGINAL Z tohoto důvodu ji ocení nejvíce gurmáni toužící po novém chuťovém zážitku. Je to poctivá domácí medovina od včelaře z Vysočiny, co víc o ní mohu říci? U nás má čestné místo na každé slavnostní události nebo jen jako zakončení dne." včelař Ondra
Jaké má složení a obsah alkoholu?
Obsahuje 13% alkoholu.
Složení: voda, med, ořechové aroma, směs bylin a koření
Jak si vychutnat medovinu?
Medovina je nejlepší v zimě ohřátá a v létě příjemně vychlazená. To je na medovině kouzelné podobně jako na vínu. V létě doporučuji medovinu vychladit na takových 14 - 16 stupňů celsia. Poté se velmi příjemně pije v takový pěkný letní podvečer.
V zimě pak medovinu můžeme zahřát a ta pak na oplátku příjemně zahřeje nás. Doporučuji ohřívat pozvolna na teplotu maximálně (a to je opravdu strop) do 60 stupňů celsia. V žádném případě nesmí medovina dojít do bodu varu, zničila by se.
Podávejte ji tedy v momentě, kdy z hrnce začne lehce vycházet pára.
Dobrou chuť! :-)