Džem Višňový extra Speciální 215 g
![Bojujeme proti přeprodeji medu](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.ceskejmed.cz/user/banners/artboard6.png?651191ee)
![Včely milujeme a rozumíme jim](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.ceskejmed.cz/user/banners/artboard5.png?6511929b)
![Věrnostní slevy pro registrované zákazníky](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.ceskejmed.cz/user/banners/artboard4.png?65119347)
![Včelí med z Vysočiny, přímo od včelaře](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.ceskejmed.cz/user/banners/artboard2.png?65119154)
![Máme perfektní zákaznický servis](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.ceskejmed.cz/user/banners/artboard3.png?6511923b)
![Zkušení včelaři - nejlepší med](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.ceskejmed.cz/user/banners/artboard1.png?65119094)
Detailní popis produktu
Obsah ovocné složky 70 %
Obsah ovoce 70 g ve 100 g hotového výrobku.
Obsah přírodních sladidel 55 g ve 100 g hotového výrobku.
Složení: višně, třtinový cukr, želírovací prostředek citrusový pektin
Skladujte v suchu při teplotě 0 - 28 °C.
Nevystavujte přímému slunečnímu záření.
Po otevření skladujte v chladničce do 10 °C a do týdne spotřebujte!
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g:
Energetická hodnota: 842 kJ/202 kcal; Tuky: 0,4 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,06 g; Sacharidy: 47,4 g, z toho cukry: 45,2 g; Bílkoviny: 0,7 g; Sůl: 0 g
Višňový džem extra získal certifikát "ČESKÉ STŘEDOHOŘÍ regionální produkt®".
Obsah ovocné složky 70 %
Obsah ovoce 70 g ve 100 g hotového výrobku.
Obsah přírodních sladidel 55 g ve 100 g hotového výrobku.
Složení: višně, třtinový cukr, želírovací prostředek citrusový pektin
Skladujte v suchu při teplotě 0 - 28 °C.
Nevystavujte přímému slunečnímu záření.
Po otevření skladujte v chladničce do 10 °C a do týdne spotřebujte!
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g:
Energetická hodnota: 842 kJ/202 kcal; Tuky: 0,4 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,06 g; Sacharidy: 47,4 g, z toho cukry: 45,2 g; Bílkoviny: 0,7 g; Sůl: 0 g
Višňový džem extra získal certifikát "ČESKÉ STŘEDOHOŘÍ regionální produkt®".
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.