Officina Naturae Extra koncentrovaný gel na nádobí BIO (1 l)

Kód: OFN007
174 Kč
Do 3 dnů (5 ks)
Officina Naturae Extra koncentrovaný gel na nádobí BIO (1 l)

Detailní informace

Detailní popis produktu

Gel na ruční mytí nádobí s jemnou přírodní vůní pomeranče je díky vysoké koncentraci velice úsporný. Litrová lahev vystačí až na 167 mytí. Díky účinným mycím složkám z lokální italské řepky si hravě poradí i s mastnou špínou. Jeho pH je přitom neutrální a i citlivou pokožku rukou zvláční přídavek extraktu z olivového oleje. Gel se pyšní certifikací ICEA Eco Organic Detergent, je zcela biologicky rozložitelný a co víc? Jeho slušivý obal je vyrobený z plně recyklovatelného bioplastu z šetrně pěstované cukrové třtiny. Italské značce Officina Naturae bylo dáno do vínku vskutku důležité poslání - každičkým svým výtvorem přispívá ke zdraví nejen lidí, ale také ostatních obyvatel planety a životního prostředí. Každý krůček při výrobě kosmetických přípravků a produktů do domácnosti tak její tým provádí s dokonalou vědomostí a úctou k přírodním zdrojům, etickým přístupem k pěstitelům a zaměstnancům a s jiskřivou vášní pro vizi zelenější budoucnosti. Jejich obdivuhodná důslednost se odráží také v obalových materiálech z recyklovatelného bioplastu, v lokálním původu mnoha ingrediencí a v dlouhém zástupu spokojených zákazníků.

Doplňkové parametry

Kategorie: Prostředky na ruční mytí nádobí
Hmotnost: 1.1 kg
Certifikáty: ICEA Eco Organic Detergent
Co s obaly: Prázdnou lahev recyklujte v kontejneru na plast.
Hodnota pH: neutrální
Materiál obalu: Recyklovatelný bioplast z cukrové třtiny
Objem: 1 l
Počet mycích dávek: 1litrové balení až 167 dávek, 4litrové balení až 667 dávek
Podíl BIO rostlinných surovin: min. 20 %
Podíl přírodních surovin: 100 %
Původ vůně: přírodní
Složení: Aqua, Sodium Cocoyl Sulfate, Alcohol, Canolamidopropyl Betaine*, Caprylyl/Capryl Glucoside, Hydrogen peroxide, Coco-Glucoside, G
VAROVÁNÍ: Způsobuje vážné podráždění očí.
Země původu: vyrobeno v Itálii

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: