VČELÍ MED
Rozkvetlá louka za chalupou, bzučení včelek v úlech a občas nějaké to žihadlo. Nejen to předchází té sladké lžičce kvalitního medu, kterou si necháváte s labužnicky přivřenýma očima rozplynout na jazyku. Zlatavý, sladký a hustý. Med přímo od včelaře poznáte na první ochutnání a už nechcete jiný. Nenechte se však při výběru medu zmást krystalizací, krystalizace medu je přirozená vlastnost KVALITNÍHO medu. O medech, které znáte z obchoďáků - tekuté i několik let - bych si nebyla jistá.
- MED KVĚTOVÝ
- MED KVĚTOVÝ PASTOVANÝ
- MED MEDOVICOVÝ SMÍŠENÝ
- MED MEDOVICOVÝ
- MEDY NAŠICH PARTNERŮ
- RETRO MEDVÍDCI
- S VLASTNÍ ETIKETOU
Nejprodávanější
Med od včelaře z Vysočiny. Kvalitní med, který nebyl zničen vysokou teplotou. Ke včelám se chováme velmi přirozeně a na medu je to znát.
Med od včelaře z Vysočiny. Pastování - manuální promíchávání medu, nic se do něj nepřidává, nijak se neupravuje. Kvalitní med, který nebyl zničen vysokou teplotou. Ke včelám...
Tepelně nedotčený med, z plástů stočený rovnou do sklenice. Med takový, jaký ho příroda vytvořila. Poctivý surový med.
Zveme vás k nahlédnutí do našeho včelařství
Odkud med je? Z Vysočiny, z Borů.
Na fotce vidíte náš včelín na jednom ze stanovišť a pohled od něj. Tento včelín "založil" naše rodinné včelařství.
Kdo je včelař? Nebo včelařka?
Hlavní slovo má u včel Ondra. Nebo Barunka?
Ondra včelaří už přes 25 let. Barunka začíná, ale už toho umí skoro stejně!
Kde NÁŠ med zpracováváme?
Všechny naše dobrůtky a radůstky zpracováváme v Kozlově u Křižanova.
Našli jsme nové využití pro staré kanceláře, které mnoho let nikdo nevyužíval a budova byla nehezká a smutná.
Dali jsme jí nový kabátek zvenku i zevnitř a teď je to naše království.